Promotii

reduceri ochelari de vedere , ochelari de soare

Consultatii Oftalmologice, Gratis

medic oftalmolog sector 5 sector 6

Vestile bune circula repede!

– De acum alocam 4 locuri pentru consultatii oftalmologice , gratuite.

– Se vor efectua determinarile de dioptrii si dupa caz, examen fund de ochi.­čą╝

– Doar in locatia ­čôŹ Scriitor Mihail Sebastian , nr 88C , incinta New Optic Medical Kaufland Vulcan

– Doar pe baza de programare – 0735585143

Lentile Varilux, GRATIS

lentile progresive ieftine , varilux

Promo╚Ťie valabil─â ├«n perioada Octombrie – Noiembrie 2023

-Pentru orice pereche de lentile progresive Varilux Comfort sau Physio cump─ârat─â , primi╚Ťi ├«nc─â o pereche de lentile Varilux GRATIS, fie cu dioptriile dumneavoastr─â fie cu alte dioptrii, astfel pute╚Ťi fi dou─â persoane care s─â beneficieze de aceast─â promo╚Ťie ╚Öi s─â ├«mp─âr╚Ťi╚Ťi costurile.

-Pentru a 2 a pereche de lentile , cea gratuita , puteti opta sa fie lentile progresive sau degresive.

-Fiecare pereche de lentile Varilux beneficieaz─â de o garan╚Ťie de conformitate ( defecte de fabrica╚Ťie ) de 2 ani.

-La fiecare pereche de lentile Varilux va oferim , inclus ├«n pre╚Ť, o asigurare Premium Casco. Dac─â lentilele p─â╚Ťesc ceva din vina dumneavoastr─â ╚Öi dori╚Ťi s─â le schimba╚Ťi, ├«n primul an de la achizi╚Ťie  ve╚Ťi pl─âti doar 25% din pre╚Ťul de achizi╚Ťie, pentru o pereche nou─â. ├Än al doilea an ve╚Ťi pl─âti 50% din pre╚Ť.

-La fiecare pereche de lentile Varilux va oferim o garan╚Ťie de neacomodare . Dac─â dup─â 4 s─âpt─âm├óni de purtat lentilele Varilux nu v-a╚Ťi acomodat cu ele, se pot returna ╚Öi ├«n locul lor primi╚Ťi , gratis, 2 perechi de lentile. Una cu dioptriile de distan╚Ť─â ╚Öi una cu dioptriile de aproape. 

Cardul de fidelitate New Optic Medical

reduceri ochelari vedere ochelari soare

Cardul este transmisibil , poate fi folosit in oricare dintre magazinele noastre. Reducerile de 10% respectiv 15% se vor stampila in momentul folosirii cardului , dupa ce reducerea de 15% a fost stampilata , reducerea de 20% este PERMANENTA si nu mai este nevoie de prezenta fizica a cardului ,fiind suficienta o poza. Reducerile se aplica doar la ochelarii de vedere sau ochelarii de soare.Reducerile cardului nu se cumuleaza cu alte promotii disponibile in cabinet. 

Lentile Bifocale + Heliomat

ochelari bifocali ieftini

Dorim sa va oferim o singura pereche de ochelari care o sa va scape de toate problemele vizuale pe care le puteti intampina in viata de zi cu zi. Lentilele bifocale asigura o vedere clara atat la distanta( T.V , mers pe strada) cat si la aproape(citit, scris,gatit).Aceste lentile va vor asigura confortul vizual si in conditii de soare puternic datorita tratamentului heliomat si filtrului U.V 400.

Datorita tratamentului antireflex aplicat pe suprafata lentilelor, veti avea o vedere clara in conditii de lumina artificiala puternica (bec , neon, sofat pe timp de noapte)

Ochelari pentru copii cu filtru PC

ochelari vedere copii ieftini

Pachetul contine : Rame din silicon Zeiss Milo&Me, ramele au accesorii de prindere, toc si laveta + Lentile din plastic cu Filtru PC, (protectie impotriva luminii albastre : Tv, Pc, Telefon), Antireflex in straturi multiple(asigura o vedere clara), Durificare ( pentru a prelungi durata de viata a lentilei)+tratamente Hidrofobic, Antistatic si Oleofob ( aceste tratamente asigura o curatare rapida a lentilei)

Lentile de soare cu diotrii

ochelari de soare cu dioptrii

Lentile de soare cu dioptrii cuprinse intre +4,00 / -4,00 dioptrii sferice + Antireflex + Durificare

250 Ron /Perechea

Culori disponibile : Maro , Gri , Verde